Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca integral
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
2 huevos
-
200 g de harina de trigo integral
-
20 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
38 g
Kalorie
3402 kJ /
810 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
24 g
Węglowodany
146 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Masa para pasta fresca
1 godz.
Mermelada de frutos rojos
15 min
Crema de almendras y ajonjolí
10 min
Pasta fresca de espinacas
25 min
Aperitivos salados de ajonjolí
40 min
Pan con levadura química
30 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Pan pita
1 godz. 40 min
Pan vegano de caja
1 godz. 20 min
Biscotti de chabacano y pistache
1 godz.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min