Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite vegetal
- 10 g de mantequilla, con o sin sal (de leche de vaca)
- 350 g de echalots, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado
25 min
Poro sofrito 200 g
20 min
Salsa Bechamel TM6
15min
Echalots dorados 250 g
25 min
Echalots sofritos 350 g
25 min
Echalots sofritos 250 g
Brak ocen
Cebolla y ajo dorado ligero
20 min
Cebollas sofritas 300 g
20 min
Cebolla caramelizada 200 g
40min
Camarones sofritos TM6
15min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50min