Urządzenia i Akcesoria
Echalots dorados 350 g
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
10 g de aceite de oliva10 g de aceite vegetal
-
10 g de mantequilla con o sin sal (de leche de vaca)
-
350 g de echalotes en mitades
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cebollas picadas (400-500 g)
10 min
Cebollas picadas (220-350 g)
10 min
Cebolla picada (100-200 g)
5 min
Cebolla picada (30-70 g)
5 min
Ajo picado (100 g)
15 min
Col rallado grueso
10 min
Manzanas ralladas (350-600 g)
10 min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10 min
Cebolla picada
5 min
Echalots dorados 250 g
25 min
Echalots sofritos 250 g
Brak ocen
Sofrito de ajo y cebolla
20 min