Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ - 1 svazek meduňky, čerstvé, pouze listy, plus extra pro servírování
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 2 čajové lžičky domácího vanilkového cukru
- 1 balíček ztužovače šlehačky
- 500 gramů jahod, velké překrojené napůl, plus extra na plátky pro servírování
- 500 gramů nízkotučného tvarohu
- 50 gramů cukru krupice
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablková dobrota se slaným karamelem
45 min
Puding z čerstvých jahod
2h 15min
Jablečno-banánová zmrzlina se sušenkami Spekulatius® nebo Lotus®
10 min
Banánový jogurt
5 min
Dušená rebarbora s tvarohovým krémem
25 min
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5 min
Jogurtový pohár s lesním ovocem a medem
5 min
Ovocný salát se sekanými mandlemi
10 min
Jahodová dřeň - mražená
8h
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1u. 20min
Tvarohovo-smetanový krém
10 min
Jablečná tvarohová pěna
1 godz. 25 min