Urządzenia i Akcesoria
Pulled Tandoori Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
garlic clove1
-
red onion halved40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chicken breasts skinless, sliced (3 cm)600 g
Sauce
-
coconut milk200 g
-
paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.1 g
Kalorie
928 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Spicy Pulled Beef
8 godz. 10 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken Korma
40 min
Butter Chicken
50 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min
Beef Fajitas
1 godz.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min