Urządzenia i Akcesoria
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Dough
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.6 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
11.6 g
Węglowodany
75.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Za'atar
Pas d’évaluation
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Miso kraut
168h 20min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2h 10min
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Pea and Courgette Tarts
1h
Sweet Potato Pizza
1h 5min
Gluten Free Cheese Choux
1h
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25min
Sonja's Bread
3h 10min