Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 Std. 55 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Ossobuco Sottovuoto
12h 40min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min