Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 godz. 55 min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8j 45 menit