Urządzenia i Akcesoria
Balep korkun
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pezzi
Składniki
-
220 g di acqua
-
4 g di lievito di birra disidratato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
400 g di farina manitoba
-
30 g di olio di oliva
-
5 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
386 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1834.8 kJ /
438.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Empanadas vegetariane
1 godz. 30 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Empanadas di pollo argentine
4 godz.
Corn bread (pane di mais)
1 godz. 30 min
Pane arabo
3 godz. 30 min
Buchteln
4 godz.
Focaccia al pesto
3 godz. 40 min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Pane naan
3 godz. 10 min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Pane Roti
1 godz.
Focaccia veloce in padella
40 min