Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
lub 4 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio di oliva
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1834.8 kJ / 438.5 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 386 mg
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Pane Roti
1 Std.
Focaccia veloce in padella
40 Min
Pane naan
3 Std. 10 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Rotoli croccanti
9h 30 min
Sandwich al cetriolo
5h 30 min
Piadine burro e erbe
35 Min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Pane arabo
3 Std. 30 Min