![Balep korkun Balep korkun](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62264a9f-ab51-447d-909e-3443071b8410/Derivates/309b892f-b692-4887-a83c-bba102b36851.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
lub 4 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio di oliva
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1834.8 kJ / 438.5 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 386 mg
Alternatywne przepisy
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizzette
3h 40min
Cheese naan
3 godz. 5 min
Tortilla hack con semi di papavero
1 godz. 30 min
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 godz. 30 min
Focaccia veloce in padella
40 min
Pane Roti
1 godz.
Pane naan
3h 10min
Pane arabo
3h 30min
Focaccine morbide
3h 30min