Urządzenia i Akcesoria
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 20 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
66 g
Kalorie
4477 kJ /
1077 kcal
Tłuszcz
80 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Tapenade
10 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Floating Islands
40 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Taramasalata
15 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Crab Tart
2 godz. 30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min