Urządzenia i Akcesoria
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 20 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
66 g
Kalorie
4477 kJ /
1077 kcal
Tłuszcz
80 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Aïoli
5 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min