Urządzenia i Akcesoria
Sumac and Quinoa Lavosh
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
18 portions
Składniki
-
plain flour240 g
-
quinoa cooked (cooked weight, see tip)200 g
-
poppy seeds1 tsp
-
dried fennel seeds3 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
milk330 g
-
sumac for sprinkling2 Tbsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 tsp
-
vegetable oil for drizzling2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
220 mg
Białko
3 g
Kalorie
449 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 godz. 10 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Coconut sage spritz (gut health)
10 min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Goat's cheese
18 godz.
Taramasalata
15 min
Garlic Chili Sauce
30 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Gougères
55 min
Emmental Gougères
50 min