Urządzenia i Akcesoria
Bucatini amatriciana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.4 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cacio e Pepe
30 min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Baharat Spice Mix
Brak ocen
Miso carbonara udon
25 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Pil pil sauce
5 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Gazpacho
1 godz. 15 min