Urządzenia i Akcesoria
Bucatini amatriciana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.4 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Pink Moon Milk
10 min
Greek Fava dip
50 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Cacio e Pepe
30 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Lasagna rolls
1 godz.
Crostini with mushrooms and fontina
35 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min