Urządzenia i Akcesoria
Bucatini amatriciana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.4 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9 godz.
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2 godz. 5 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Classic Zabaglione
15 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Garlic dip (toum)
15 min
Arseeyah
50 min
Raw kibbeh
15 min
Chopped Liver
1 godz.