Urządzenia i Akcesoria
Cacio e Pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min