Urządzenia i Akcesoria
Cacio e Pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Fish Carnitas
20 λεπτ.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Tacos al Pastor
45 λεπτ.
Pozole Blanco
1ωρ. 40 λεπτ.
Ham and Béchamel Croquettes
9ωρ. 50 λεπτ.
Root Vegetable Soufflé
1ωρ. 25 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 λεπτ.
Tortilla Soup
25 λεπτ.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 λεπτ.
Zucchini and Cheese Soufflés
40 λεπτ.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 λεπτ.