Urządzenia i Akcesoria
Cacio e Pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 godz.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Steak Tartare
15 min
Kalamata Tapenade
5 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min