![Cacio e Pepe Cacio e Pepe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0BE5DABD-2DA7-46B6-A2E3-2456EBCE1601/Derivates/23c2691e-4f2f-4dd2-92d0-37dcc1c758df.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 oz Pecorino Romano, cubed (1 in.), plus extra to garnish
- 1 tbsp black peppercorns
- 45 oz water
- ¼ tsp salt
-
12
oz spaghetti pasta, dried
lub 12 oz bucatini pasta, dried - freshly ground black pepper, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912.1 kJ / 457 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 65.9 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 671.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole
5 min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
Keine Bewertungen
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 Min
Pico De Gallo
15 min
Bucatini amatriciana
45min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45min
Chicken Mole
50 Min
Tomato Basil Pasta
45min
Pistachio Pesto
10p
Pasta Fagioli Soup
40p
Aji Verde Sauce
1h
Marinara Sauce
40p