Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1526.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baba Ghanoush
1j 30 menit
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10 min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Pasta Fagioli Soup
40 min