Urządzenia i Akcesoria
Caponata
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water32 oz
-
salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)17 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems10 sprigs
-
fresh basil leaves plus extra to garnish12
-
onion halved (approx. 1 med. onion)7 oz
-
celery cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
diced tomatoes (14.5 oz), drained1 can
-
red wine vinegar1 oz
-
red bell pepper seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)10 oz
-
pitted Kalamata olives2 oz
-
capers rinsed and drained1 oz
-
salt¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
toasted pine nuts to garnish1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.7 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
638 kJ /
152.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Greek Vegetables
1 godz.
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Cream of chard soup
35 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min