Urządzenia i Akcesoria
Caponata
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water32 oz
-
salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)17 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems10 sprigs
-
fresh basil leaves plus extra to garnish12
-
onion halved (approx. 1 med. onion)7 oz
-
celery cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
diced tomatoes (14.5 oz), drained1 can
-
red wine vinegar1 oz
-
red bell pepper seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)10 oz
-
pitted Kalamata olives2 oz
-
capers rinsed and drained1 oz
-
salt¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
toasted pine nuts to garnish1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.7 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
638 kJ /
152.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Black Bean Walnut Patties
35 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min