Urządzenia i Akcesoria
Caponata
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water32 oz
-
salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)17 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems10 sprigs
-
fresh basil leaves plus extra to garnish12
-
onion halved (approx. 1 med. onion)7 oz
-
celery cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
diced tomatoes (14.5 oz), drained1 can
-
red wine vinegar1 oz
-
red bell pepper seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)10 oz
-
pitted Kalamata olives2 oz
-
capers rinsed and drained1 oz
-
salt¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
toasted pine nuts to garnish1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.7 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
638 kJ /
152.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Dairy Free Tzatziki
15 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Pea Soup
30 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min