Pasta Fagioli Soup

Pasta Fagioli Soup

4.7 97 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • bacon chopped (¼ in.)
    8 oz
  • red onion quartered
    4 oz
  • celery in pieces (2 in.)
    1 oz
  • carrots in pieces (2 in.)
    1 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
    2 - 3 sprigs
  • dried oregano
    ½ tsp
  • canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
    10 oz
  • vegetable stock
    32 oz
  • ditalini pasta
    5 oz
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • Parmesan cheese (opcjonalnie) grated
    2 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 496.1 kcal / 2075.8 kJ
Białko 17.3 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 46.4 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 439.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...