Urządzenia i Akcesoria
Café de olla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 tazas
Składniki
-
100 g de café en grano tostado
-
1500 g de agua
-
2 ramas de canela
-
1 anís estrellado
-
120 g de piloncillo en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 taza
Białko
2 g
Kalorie
223 kJ /
53 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Agua de Guayaba con jamaica
15 min
Agua de avena y manzana
5 min
Atole de guayaba
40 min
Capirotada
1 godz. 10 min
Atole de café de la olla
25 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Atole de fresa
25 min
Atole de amaranto
20 min
Atole de Avena
20 min
Ponche
40 min
Champurrado
25 min
Chocolate santafereño
10 min