![Zartweizen Försterin Zartweizen Försterin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4DAB30D8-331D-4E51-BEAE-CEC29B4F88BB/Derivates/0C62157E-4345-436B-A15E-B0CC5981B86D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 60 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Wasser
- 1 TL Liebstöckel, frisch oder getrocknet
- 150 g Champignons, in Stücken
- 50 g Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2492 kJ / 596 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 7.1 g
Alternatywne przepisy
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30p
Balsamico-Weizen-Salat
35p
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1h
Weizen-Salat mit Granatapfelkernen
35p
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25p
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35p
Pilztopf mit Sonnenweizen
30p
Linsen-Sahne-Nudeln
30p
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30p
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40p
Pesto-Weizen-Salat
30p
Grünkern-Gemüse-Eintopf
1óra 10p