
Urządzenia i Akcesoria
Sebadas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
12 porcji
Składniki
Ciasto
-
wody180 g
-
jajko1
-
smalcu pokrojonego na kawałki100 g
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu250 g
-
semoliny z pszenicy durum250 g
-
soli1 szczypta
Nadzienie
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki10 g
-
sera pecorino pokrojonego na kawałki300 g
-
oliwa z oliwek do głębokiego smażenia
-
miód ilość do polania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
361 kcal /
1514 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
37.9 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LETNIE INSPIRACJE
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto makowe z jabłkami
3 godz. 5 min
Chałka
2 godz. 20 min
Knelki z piersi kurczaka
1 godz. 20 min
Sałatka z pomidorami i fasolą
30 min
Sałatka ryżowa z tuńczykiem i oliwkami
30 min
Schab z kiszoną kapustą
50 min
Bigos staropolski
1 godz. 35 min
Burrito z kurczakiem i guacamole
40 min
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
1 godz.
"Dżem" bekonowy
40 min
Baletki
1 godz. 10 min
Bułeczki drożdżowe z truskawkami
1 godz. 10 min