Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 75 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 160 g di farina manitoba
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva aromatizzato all'aglio (vedere consiglio 1)
- semi di papavero (opcjonalnie)
- ½ cipolla rossa tagliata a fettine sottili (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5096 kJ / 1218 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 123.7 g
- Tłuszcz
- 76 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane all'acqua
4 Std.
Pane morbido di farro
19h
Cracker di segale farciti
2h
Pita
4 Std.
Pai Bao (pane asiatico)
5 godz. 30 min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane in padella
18h
Pane al lardo e timo
4h 50min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 godz.
Pane al latticello
18h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Sandwich al cetriolo
5 godz. 30 min