Urządzenia i Akcesoria
Bułeczki z chorizo i boczkiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
18 sztuk
Składniki
-
500 g wody
-
25 g drożdży świeżych pokruszonych
-
400 g mąki pszennej chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
200 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka soli
-
200 g kiełbasy chorizo pokrojonej w 2 mm plastry
-
60 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
9.31 g
Kalorie
857 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
7.83 g
Błonnik
1.26 g
Węglowodany
24.32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Meksykańskie chili z serem i chorizo
50 min
Minicalzone
2 godz. 5 min
Bułeczki z wieprzowiną (Nikuman)
2 godz.
Czosnkowe chlebki naan
30 min
Focaccia z kiełbasą
2 godz.
Pizza turecka Pide
1 godz. 20 min
Pikantna pizza
1 godz. 30 min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 godz. 30 min
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2 godz. 50 min
Chleb z serem i sokiem pomidorowym
1 godz. 45 min
Precle nadziewane serem, salami i jalapeño
2 godz. 15 min
Cebulaki
1 godz. 5 min