Urządzenia i Akcesoria
Bułeczki z chorizo i boczkiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
18 sztuk
Składniki
-
500 g wody
-
25 g drożdży świeżych pokruszonych
-
400 g mąki pszennej chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
200 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka soli
-
200 g kiełbasy chorizo pokrojonej w 2 mm plastry
-
60 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
9.31 g
Kalorie
857 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
7.83 g
Błonnik
1.26 g
Węglowodany
24.32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kule burgerowe
3 Std. 30 Min
Paluchy z boczkiem i cebulą
1 Std. 20 Min
Smażone bułeczki z wołowiną
1 Std. 30 Min
Roladki mięsne w cieście filo z sosem chili
1 Std. 25 Min
Bułeczki z wieprzowiną (Nikuman)
2 Std.
Paluszki serowo-szynkowe
1 Std. 15 Min
Ciasteczka czosnkowe
50 Min
Focaccia z kiełbasą
2 Std.
Bułki maślane do burgerów
1 Std. 20 Min
Carimañolas z mięsem i serem
3 Std. 5 Min
Cebulaki
1 Std. 5 Min
Pizzowe ślimaczki z kurczakiem BBQ
2 Std. 20 Min