
Urządzenia i Akcesoria
Bułeczki z chorizo i boczkiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
18 sztuk
Składniki
-
500 g wody
-
25 g drożdży świeżych pokruszonych
-
400 g mąki chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
200 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka soli
-
200 g kiełbasy chorizo pokrojonej w 2 mm plastry
-
60 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
205 kcal /
857 kJ
Białko
9.31 g
Tłuszcz
7.83 g
Węglowodany
24.32 g
Błonnik
1.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kule serowe
1 godz.
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1 godz. 45 min
Bułeczki z dymką
3 godz. 20 min
Smażone bułeczki z wołowiną
1 godz. 30 min
Ciasteczka czosnkowe
50 min
Focaccia z kiełbasą
2 godz.
Kurczak w cieście pomidorowym
40 min
Dip serowy
10 min
Placek nadziewany mozzarellą
1 godz. 5 min
Carimañolas z mięsem i serem
3 godz. 5 min
Pizzowe ślimaczki z kurczakiem BBQ
2 godz. 20 min
Cebulaki
1 godz. 5 min