Karmelowe fondant

Karmelowe fondant

4.1 88 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji

Składniki

  • masło do natłuszczenia foremek do sufletów
  • żółtka
    2
  • jajka
    2
  • mąki pszennej
    40 g
  • masy kajmakowej
    360 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 254 kcal / 1062 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 73 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...