Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- masło, do natłuszczenia foremek do sufletów
- 2 żółtka
- 2 jajka
- 40 g mąki pszennej
- 360 g masy kajmakowej
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 73 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gorąca biała czekolada
15 min
Banany smażone w cieście
40 min
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Babeczki z płynnym karmelem
25min
Suflet serowy szybki
55min
Ciasto na zimno z białą czekoladą
9 Std. 5 Min
Risotto pomarańczowe
45min
Czekolada po meksykańsku
30min
Jajka w kokilkach na parze
45min
Karmelowy czaj
20min
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1h 15min