Urządzenia i Akcesoria
Karmelowe fondant
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji
Składniki
-
masło do natłuszczenia foremek do sufletów
-
2 żółtka
-
2 jajka
-
40 g mąki pszennej
-
360 g masy kajmakowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73 mg
Białko
7 g
Kalorie
1062 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
W 30 MINUT
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Deser z solonym karmelem
1h
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Babeczki z płynnym karmelem
25min
Czekoladowe ciasto na zimno z piankami marshmallow
4h 20min
Ciasteczka czekoladowe Bena
40min
Banany smażone w cieście
40min
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
10min
Sebadas
45min
Krem z pistacjami
20min
Brownie z krówkami
50min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2h 15min
Gorąca biała czekolada
15min