Urządzenia i Akcesoria
Steak tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.3 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tuna mousse
10 min
Spaetzle
35 min
Blue Cheese Dressing
10 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Duck foie gras
24 godz.
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Trout mousse
5 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Spitzbuben (Metric)
1 godz.
Steak tartare
10 min