Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g beef sirloin, cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)
- 250 g spring onions, cut into halves (approx. 3 stalks)
- 100 g pickled gherkins, drained
- 2 eggs, hard-boiled
- 1 onion, cut into pieces (approx. 150-200 g)
- 2 sprigs fresh parsley (leaves only)
- 2 sprigs fresh chervil (leaves only)
- 4 fresh tarragon leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g ketchup
- 1 tbsp Worcestershire sauce (opcjonalnie)
- 3 tbsp capers
- 1 tsp fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steak tartare
10 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Steak Tartare
15 Min
Spaetzle
35 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Peppers stuffed with salted cod brandade
Brak ocen
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Crema catalana
40 min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 Std.