Urządzenia i Akcesoria
Yogurt ai frutti rossi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz.
12 vasetti
Składniki
-
200 g di frutti rossi misti freschi
-
40 g zucchero
-
1000 g di latte intero fresco
-
30 g di latte in polvere
-
1 vasetto di yogurt naturale (125 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
3.98 g
Kalorie
313 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
2.33 g
Błonnik
0.26 g
Węglowodany
9.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fresco yogurt
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Liquore al ribes nero
Brak ocen
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 godz.
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Formaggella alle erbe
4 godz. 20 min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Confettura di fragole al balsamico
1 godz.
Yogurt fresco ai mirtilli
15 godz. 45 min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Yogurt alle pesche
12 godz.
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min