![Yogurt ai frutti rossi Yogurt ai frutti rossi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78A70BAB-C0C0-470C-BD57-08FAC8063C49/Derivates/51F12C06-5E3A-4C8A-BB88-1B3C6B559C8E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di frutti rossi misti freschi
- 40 g di zucchero
- 1000 g di latte intero fresco
- 30 g di latte in polvere
- 1 vasetto di yogurt naturale (125 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 313 kJ / 75 kcal
- Białko
- 3.98 g
- Węglowodany
- 9.47 g
- Tłuszcz
- 2.33 g
- Błonnik
- 0.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogurt fresco
11óra 10p
Olio allo za'atar
1 Std. 10 Min
Yogurt liquido al cioccolato
1 Std. 15 Min
Yogurt di avena e arancia
12h 30min
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Yogurt fresco ai mirtilli
15 Std. 45 Min
Yogurt al biscotto
12h 30min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min