Urządzenia i Akcesoria
Turkey roulades with minted pea mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (opcjonalnie)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.6 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Pink Moon Milk
10 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Aperol spritz sorbet
8 godz. 20 min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Courgette omelette
40 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Porridge with fresh fruit
15 min