![Turkey roulades with minted pea mash Turkey roulades with minted pea mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/56728.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ lemon, preferably organic, zest and juice
- 2 pinches fine salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 4 - 6 sun-dried tomatoes, in oil, well drained
- ¼ garlic clove (opcjonalnie)
- 400 g turkey breast fillet, skinless (4 slices)
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
- 400 g fresh green peas, shelled
- 4 fresh mint leaves, washed and dried
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Tzatziki
20 Min
Palmiers Two Ways
1h 40min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Cheese mousse
10 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Linzer torte
5 Std. 10 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min