Urządzenia i Akcesoria
Turkey roulades with minted pea mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (opcjonalnie)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.6 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 godz. 15 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Berry foam
10 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Greek style pork stew
45 min
Chili non Carne
1 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min