Urządzenia i Akcesoria
Peas and jamon
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)50 g
-
water600 g
-
shelled peas (see Tips)500 g
-
shelled broad beans (see Tips)200 g
-
eschalots2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
jamon cut into slices (1 cm), then diced120 g
-
fino sherry (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
846.8 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1070 kJ /
254.7 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Far Breton with prunes
2 godz.
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Mini Gugelhupf bundts
2 godz.
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Polenta
25 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min