Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and hazelnut cheese muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
medium-hard cheese (e.g. cheddar, gruyère etc.), cut into pieces (1,5 cm)60 g
-
carrots cut into pieces (2.5 cm)100 g
-
hazelnuts, skin on70 g
-
milk180 g
-
eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
frozen green peas thawed250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7 g
Kalorie
1039 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Pumpkin soup
35 min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 godz. 45 min
Pumpkin soup
35 min
Steamed wholemeal bread
2 godz.
Apple Punch
30 min
Coconut Yoghurt
13 godz. 20 min
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1 godz. 15 min
Cheesy veggie oat bars
45 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen