
Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken400 g
-
Äpfel, säuerlich in Stücken100 g
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft10 g
-
Honig nach Geschmack1 - 2 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Kreuzkümmel, gemahlen½ TL
-
Kichererbsen (400 g), abgetropft1 Dose
-
Ziegenfrischkäse150 g
-
Sesam zum Bestreuen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
397 kcal /
1663 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy