Urządzenia i Akcesoria
Cioppino
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
shellfish e.g. littleneck clams, black mussels32 oz
-
fresh raw small shrimp, peeled and deveined (thawed if frozen)16 oz
-
squid tubes (calamari), cut into ¼ in. rings2 oz
-
yellow onions quartered (approx. ½ medium onion)3 oz
-
shallots quartered (approx. 1 large shallot)2 oz
-
fennel cut into pieces (approx. 1 medium bulb)2 oz
-
carrots cut into pieces (approx. ½ medium carrot)1 oz
-
celery cut into pieces (approx. 1 stalk)1 oz
-
garlic cloves4 - 6
-
unsalted butter1 oz
-
olive oil2 tsp
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
canned diced tomatoes (approx. 1 can)28 oz
-
8 oz seafood stockclam juice8 oz
-
dry white wine2 oz
-
tomato paste1 oz
-
dried bay leaf1
-
firm white fish e.g. cod, halibut, cut into pieces (approx. 1 in.)10 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Garlic Shrimp
35 min