Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Spicy Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
olive oil3 oz
-
½ tsp chili flakes, dried, to tasteground cayenne pepper to taste½ tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded in the shell32 oz
-
diced tomatoes fresh or canned7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
New England Clam Boil
55 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Sous-vide Artichokes
55 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Cioppino
55 min
Shrimp Mousse
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Lobster Bisque
1 godz. 50 min