Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Spicy Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
olive oil3 oz
-
½ tsp chili flakes, dried, to tasteground cayenne pepper to taste½ tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded in the shell32 oz
-
diced tomatoes fresh or canned7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Tiramisu
5h 20min
Lemon Sorbet
8h 30min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Caesar Salad
30min
Baked Crab Dip
15min
Cioppino
55min
Green Chili Deviled Eggs
40min
New England Clam Chowder
45min