Urządzenia i Akcesoria
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tomato and Herb Sauce
-
lemon thin peel only, no pith½
-
fresh flat leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
fresh chives cut into thirds, plus extra to garnish15
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
garlic clove1
-
red onion quartered2 ½ oz
-
sun-dried tomatoes drained of oil2 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)1 oz
-
brown sugar2 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
unsalted butter in pieces (½ in.-1 in.)3 ½ oz
-
pitted Kalamata olives sliced2 oz
-
capers1 tbsp
-
diced tomatoes (approx. 14.5 oz)1 can
Seafood
-
fresh black mussels scrubbed and debearded (see Tip)32 oz
-
small littleneck clams cleaned (see Tip)24 oz
-
cherry tomatoes cut into halves12 oz
-
toasted pine nuts to garnish1 oz
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1959.4 mg
Białko
57.6 g
Kalorie
2822.7 kJ /
674.6 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Weekend Meals
16 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Yam Gratin
30 min
Lemon Ice Cream
12 godz. 30 min
Paella
30 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min