
Urządzenia i Akcesoria
Gofry bananowe z kremem czekoladowo-orzechowym
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 sztuk
Składniki
Krem czekoladowo-orzechowy
-
200 g orzechów laskowych
-
60 g oleju kokosowego
-
30 - 35 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
100 g syropu z agawy
-
150 - 160 g mleka
Gofry bananowe
-
100 g masła pokrojonego na kawałki
-
30 g syropu z agawy
-
340 g mleka
-
250 g mąki pszennej
-
1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
-
200 g bananów bardzo dojrzałych, pokrojonych na kawałki
-
olej rzepakowy do smażenia
-
70 - 80 g migdałów, w płatkach
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
514 kcal /
2153 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
37.6 g
Węglowodany
39.6 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE GOFRY
11 Przepisów
Polska
Polska