Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and pipis (clams) risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
water1000 g
-
pipis (clams), purged (see Tips)1000 g
-
green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)250 g
-
brown onion40 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2003.6 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
2629.5 kJ /
626 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
76.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with citrus butter
40 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.