Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and pipis (clams) risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
water1000 g
-
pipis (clams), purged (see Tips)1000 g
-
green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)250 g
-
brown onion40 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2003.6 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
2629.5 kJ /
626 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
76.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli lime sauce
5 min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 godz. 15 min
Guacamole
10 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Crab linguine
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Sunny gazpacho
25 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min