Urządzenia i Akcesoria
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
hazelnuts, without skin100 g
-
dark chocolate melts200 g
-
full cream milk600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white sugar180 g
-
egg yolks6
-
strong brewed coffee cooled40 - 60 g
-
salt (opcjonalnie)1 pinch
-
marshmallows assorted sizes (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
64.2 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
2055.9 kJ /
489.5 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla ice cream
12 godz.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 godz. 40 min
Chai tea
15 min
Crème brûlée
7 godz.
Chocolate ice cream
12 godz.
Crème caramels
7 godz. 45 min
Potted baby vegetables
6 godz. 15 min
Cheat's mascarpone
22 godz.
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Orange slushy cups
24 godz. 15 min
Freckles
1 godz.
Fruit ice cream
10 min