Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso cotija, en trozo
- 1950 g de agua
- 200 g de harina de maíz nixtamalizado
- 1 ½ cditas de sal fina
- 40 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de frijoles refritos, en bolsa o lata
- 30 g de vinagre blanco
- 8 huevos
- 500 g de mole, vegano, ver receta en sección Básicas
- crema ácida
- cebolla morada, fileteada
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2957 kJ / 704 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Gohan
45min
Verduras blanqueadas
1h
Huevos pochados
25min
Cocción de arroz jazmín (200 g) TM6
35min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1 Std. 20 Min
Huevos cocidos
20min
Ensalada de Arroz Salvaje
50min
Mazapán de almendras
5min
Huevos benedictinos
1h
Bowl de arroz con salmón fresco
40min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min