Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramos de echalots, pelados
- 50 g de cebolla morada, pelada
- 30 g de aceite de oliva
- 35 g de miel
- 50 g de azúcar
- 20 g de vinagre de vino tinto
- 90 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2730 kJ / 650 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de frambuesa
15min
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Claras batidas
5min
Queso de cabra a base de plantas TM6
22h 5min
Crema batida
10min
Yogur con compota de fresas e higos
13h
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12h 30min
Tarta de toronja sin gluten
3h 15min
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1 Std. 50 Min
Mermelada de ciruela y chile cascabel
1h
Chocolate caliente con chipotle
20 min
Cheesecake de ricotta con mermelada de higo
5h 40min