Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite en aerosol, el necesario para engrasar
- cocoa en polvo, la necesaria para espolvorear
- 6 claras de huevo
- 140 g de azúcar refinada
- 1 g de cremor tártaro (aprox. 1 pizca) (opcjonalnie)
- 6 yemas de huevo
- 2 huevos
- 35 g de aceite vegetal
- 80 g de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 335 kJ / 80 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 126 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de avellanas y chocolate
10 min
Galletas de chispas de chocolate low carb
40 Min
Pastel de chocolate sin gluten
40 Min
Hot cakes sin gluten
30 Min
Tortillas de espinaca
20 min
Pastel avellanado crispie
3h
Pastel de chocolate
45 Min
Helado de chocolate
12h
Crepas sin gluten
45 Min
Galletas con chispas de chocolate
40 Min
Helado cheesecake con fresas low carb
12h 10 min
Brownie de chocolate sin gluten
50 min