Urządzenia i Akcesoria
Waldfrucht-Konfitüre mit Agar-Agar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
500 g Beeren, gemischt, frischBeeren, gemischt, TK aufgetaut500 g
-
Erythrit100 g
-
Zitronensaft20 g
-
Agar-Agar (z.B. von Brecht)1 TL
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
1 g
Kalorie
196 kJ /
47 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low Carb Pizza mit Zucchini und Pilzen
2 godz.
Erdbeer-Vanille-Fruchtaufstrich
25 min
Erythrit mit Vanille
5 min
Eiweißbrot
1 godz.
Mandelriegel
1 godz. 30 min
Chai-Energiekekse (glutenfrei)
55 min
Haselnuss-Kirsch-Muffins (zuckerfrei)
2 godz.
Mandel-Joghurt-Brot
1 godz. 20 min
Low Carb Zucchini-Brot
1 godz. 30 min
Erythrit-Schoko-Aufstrich
5 min
Low Carb Nuss-Brot
1 godz. 30 min
Low-Carb-Brötchen
1 godz.