Urządzenia i Akcesoria
Melonen-Joghurt-Eis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wassermelone in Würfeln (5 mm)130 g
-
Ahornsirup10 g
-
Basilikum gehackt2 TL
-
Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 3 cm), dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
brauner Zucker40 g
-
Galiamelone in Würfeln (1 cm), eingefroren300 g
-
Joghurt, 3,5% Fett kalt120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
527 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Honigmelonen-Eis
10 godz. 10 min
Erdbeer-Eis
12 godz. 30 min
Brombeer-Tannenhonig-Softeis
12 godz.
Roh gerührte Himbeer-Johannisbeer-Konfitüre
13 godz.
Wassermelonen-Slush
5 min
Johannisbeereis
8 godz. 30 min
Möhrengrün-Smoothie
10 min
Rote-Bete-Ananas-Smoothie
15 min
Mangoeis
10 min
Avocadosauce
10 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Ananas-Smoothie mit Ingwer
10 min