Melonen-Joghurt-Eis

Melonen-Joghurt-Eis

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Wassermelone in Würfeln (5 mm)
    130 g
  • Ahornsirup
    10 g
  • Basilikum gehackt
    2 TL
  • Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 3 cm), dünn abgeschält und Saft ausgepresst
    1
  • brauner Zucker
    40 g
  • Galiamelone in Würfeln (1 cm), eingefroren
    300 g
  • Joghurt, 3,5% Fett kalt
    120 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 126 kcal / 527 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...