Wersje kompatybilne
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de mijo en grano
- 200 g de trigo sarraceno en grano
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6908 kJ / 1651 kcal
- Białko
- 49.2 g
- Węglowodany
- 360 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Błonnik
- 17.1 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Preparación de harinas sin gluten
5min
Harinas de cereales o de legumbres
5min
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Crêpes sin gluten
45min