Wersje kompatybilne
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de mijo en grano
- 200 g de trigo sarraceno en grano
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6908 kJ / 1651 kcal
- Białko
- 49.2 g
- Węglowodany
- 360 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Błonnik
- 17.1 g
Alternatywne przepisy
Preparación de harinas sin gluten
5 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h