Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 90 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 220 g de azúcar
- 1 yogur natural (125 g)
-
100
g de aceite de maíz
lub 100 g de aceite de girasol - 3 huevos
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 660 kJ / 157 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Scones sin gluten
30min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1óra 10p
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1óra 15p
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30 min
Pan exprés sin gluten
1óra
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min