Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 90 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 220 g de azúcar
- 1 yogur natural (125 g)
-
100
g de aceite de maíz
lub 100 g de aceite de girasol - 3 huevos
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 660 kJ / 157 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30min
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Scones sin gluten
30 min
Quiche de chocolate y vainilla (sin gluten)
1 godz. 30 min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50 min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50 min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1 godz. 30 min
Crêpes sin gluten
45 min
Tortitas sin gluten
40 Min