Urządzenia i Akcesoria
Cuketové rizoto s krevetami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porce
Składniki
-
250 gramů krevet
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
1000 gramů vody
-
200 gramů cukety na kousky (2 cm)
-
50 gramů cibule na kousky
-
320 gramů rizoto rýže (Carnaroli, Arborio nebo parboiled rýže s délkou vaření 15 min.)
-
100 gramů bílého vína
-
1 čajová lžička soli
-
50 gramů másla na malé kousky
-
60 gramů parmazánu, strouhaného (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
24 g
Kalorie
2520 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuketa
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Pad thai
45 min
Rizoto s parmazánem
30 min