Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů krevet
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 200 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 50 gramů cibule, na kousky
- 320 gramů rizoto rýže (Carnaroli, Arborio nebo parboiled rýže s délkou vaření 15 min.)
- 100 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů másla, na malé kousky
- 60 gramů parmazánu, strouhaného (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2520 kJ / 603 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto
40 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 Min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min
Pečená dýně plněná mletým masem
1h 30min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min