Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 vejce
- 100 gramů mléka
- 25 gramů řepkového oleje, plus navíc na vymazání mísy
-
25
gramů cukru
lub 25 gramů třtinového cukru - 1 čajová lžička soli
-
25
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 1 balíček instantního droždí (7–8 gramů, viz Tip) - 650 - 700 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 bílek, rozšlehaný, na potření bagelů
- mák, na posypání bagelů
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 551.8 kJ / 131.8 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Rychlý chléb
50 min
Salámová pizza se sýrovými okraji
1 Std. 50 Min
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40 min
Čtyřzrnné muffiny
45 min
Italská ciabatta
4h 30min
Pita chléb
1h 25min
Loupáky
3 godz. 25 min
Koláč makový květ
2h 20 min
Kremrole
2hod. 5min
Podmáslový chléb
4h 35min
Francouzské croissanty
12h