Citrónový japonský cheesecake

Citrónový japonský cheesecake

4.2 39 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 porce

Składniki

  • máslo na vymazání
  • 6 vajec pokojové teploty
  • 150 gramů krupicového cukru
  • 250 gramů čerstvého sýra pokojové teploty, na kousky
  • 80 gramů slunečnicového oleje
  • 120 gramů mléka
  • 40 gramů citrónové šťávy
  • 60 gramů kukuřičné mouky
  • vařící voda (cca 2 sklenice), na pečení ve vodní lázni
  • moučkový cukr na posypání

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porce

Sód 175.7 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...