Tuňákový dip s vlašskými ořechy

Tuňákový dip s vlašskými ořechy

4.9 74 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
520 gramů

Składniki

  • 15 gramů čerstvé petržele pouze lístky
  • 30 gramů loupaných vlašských ořechů
  • 60 gramů jarní cibulky oloupané, na hrubo nakrájené
  • mořská sůl dle chuti
  • pepř černý, mletý dle chuti
  • 60 gramů majonézy
  • 250 gramů čerstvého sýru např. Lučiny
  • 180 gramů tuňáka konzervovaného v oleji scezeného

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 50 gramů

Białko 60 g
Kalorie 7380 kJ / 1760 kcal
Tłuszcz 165 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...