Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů sójové omáčky
- 20 gramů medu
- 10 gramů hnědého cukru
- 15 gramů rýžového vinného octa
- ½ čajové lžičky zázvoru, čerstvého, nastrouhaného
- ⅛ čajové lžičky chilli, prášku
-
35
gramů saké
lub 35 gramů vody - 2 horní kuřecí stehna, s kůží a kostí (cca 180 gramů každé)
- 1850 gramů vody
-
1
rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
lub 30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (z půlky citrónu) - 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- ½ - 1 polévková lžíce sezamových semínek, orestovaných
- 1 jarní cibulka, nakrájená šikmo
- ½ čerstvé chilli papričky, bez semínek, nakrájené šikmo
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Kari nudle s vepřovým masem
45 Min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1 Std. 15 Min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 Min
Caesar salát s kuřecím masem
50 Min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Steak s rukolovým salátem
35min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 godz. 45 min
Pad thai
45 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Kuřecí Pad Thai
20 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Trhané vepřové maso
4sa 5 dk