Kuřecí stehna v teriyaki marinádě

Kuřecí stehna v teriyaki marinádě

4.4 48 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
2 porce

Składniki

  • 30 gramů sójové omáčky
  • 20 gramů medu
  • 10 gramů hnědého cukru
  • 15 gramů rýžového vinného octa
  • ½ čajové lžičky zázvoru, čerstvého nastrouhaného
  • ⅛ čajové lžičky chilli, prášku
  • 35 gramů saké
    35 gramů vody
  • 2 horní kuřecí stehna, s kůží a kostí (cca 180 gramů každé)
  • voda na ponoření sáčku
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
    30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
  • ½ - 1 polévková lžíce sezamových semínek, orestovaných
  • 1 jarní cibulka nakrájená šikmo
  • ½ čerstvé chilli papričky bez semínek, nakrájené šikmo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 24 g
Kalorie 1291 kJ / 308.5 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...