Dort k 10. výročí Cookidoo

3.7 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 porcí

Składniki

Krém
  • 250 gramů krupicového cukru
  • 50 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
  • 180 gramů bílé čokolády na malé kousky
  • 50 gramů másla na kousky, pokojové teploty
  • 100 gramů mascarpone
Korpus
  • 150 gramů cukru
  • 100 gramů hnědého cukru
  • 250 gramů másla na kousky, pokojové teploty, plus navíc na vymazání
  • 1 vanilkový lusk pouze vyškrábnutá semínka
  • 6 vajec
  • 200 gramů mléka
  • 350 gramů hladké mouky plus navíc na vysypání
  • 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Šlehačka a dekorace
  • 400 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku vychlazené
  • 16 gramů ztužovače šlehačky
  • 500 gramů směsi čerstvého ovoce na ozdobu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 7 g
Kalorie 2378.1 kJ / 568.4 kcal
Tłuszcz 33.8 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 61.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...