Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
gramů platýze
lub 300 gramů candáta, filetů, s kůží - 1 špetka soli podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
- 1 šalotka na kousky
- 400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé bazalky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů hladké mouky
- 800 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
- 8 plátků chleba Pumpernickel, opečeného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 279 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petrželový nápoj
5 Min
Špenátové špecle se sýrem
20min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Hrášková dobrota
7min
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35 Min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Brak ocen
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min
Mandlové RAW brownies
2h 5min
Hráškové pesto s ricottou
10 menit
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Placky s koprem a fetou
1h 20min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1sa 15 dk