Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
gramů platýze
lub 300 gramů candáta, filetů, s kůží - 1 špetka soli podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
- 1 šalotka na kousky
- 400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé bazalky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů hladké mouky
- 800 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
- 8 plátků chleba Pumpernickel, opečeného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 279 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone
45 Min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1 Std. 10 Min
Mexický rozmarýnový punč
10 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 Min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 Min
Veganské sádlo
3h 15 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Brak ocen
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 Min
Rajčatová rýže
30 Min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 Min
Krémová zeleninová polévka
35 Min