Cuketový krém s rybími plátky

Cuketový krém s rybími plátky

3.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce

Składniki

  • 300 gramů platýze
    300 gramů candáta, filetů, s kůží
  • 1 špetka soli podle chuti
  • 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
  • 1 šalotka na kousky
  • 400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
  • 1 svazek čerstvé bazalky
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
  • 100 gramů bílého vína, suchého
  • 30 gramů hladká mouka
  • 800 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 30 gramů parmazánu, strouhaného
  • 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
  • 8 plátků chleba Pumpernickel opečeného

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 19 g
Kalorie 1170 kJ / 279 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...