Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů celeru, na čtvrtky
- 20 - 30 gramů čerstvého křenu, na kousky
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 2 - 3 polévkové lžíce kaparů, nakládaných, osušených
- 5 polévkových lžic majonézy
- 3 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli
- 10 - 12 plátků šunky
- 50 gramů rukoly
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Hrušky v červeném víně
3 godz. 20 min
Žampiony v octu
Brak ocen
Rajčata plněná slaninou, žampiony a kozím sýrem
55min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 min
Salát ze sladké kukuřice, pórku a jablek
30min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35min
Tuňákové kuličky
30min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Křenová pomazánka
7 Min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min