Urządzenia i Akcesoria
Lemon cupcakes with citrus syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
Cupcakes
-
white sugar60 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter130 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
self-raising flour170 g
-
coconut milk180 g
-
water1000 g
Citrus dessert syrup
-
white sugar170 g
-
water15 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)60 g
-
desiccated coconut toasted or untoasted, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1045 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Butter biscuits
50 min
Banana bread
1 godz. 50 min
Chocolate chip cookies
50 min
Chocolate chip muffins
40 min
Lemon cake
2 godz.
Buttercream icing
10 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Banana and oat mini muffins
40 min
Lemon and coconut blondies
40 min
Too easy chocolate cake
50 min