Urządzenia i Akcesoria
Lemon cupcakes with citrus syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
Cupcakes
-
white sugar60 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter130 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
self-raising flour170 g
-
coconut milk180 g
-
water1000 g
Citrus dessert syrup
-
white sugar170 g
-
water15 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)60 g
-
desiccated coconut toasted or untoasted, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1045 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and coconut blondies
40 min
Dark chocolate frosting
10 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
ANZAC biscuits
40 min
Basic muffin mix
30 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Butterfly cakes
1 godz.
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Too easy chocolate cake
50 min