![Confettura di cipolle di Tropea Confettura di cipolle di Tropea](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3AF42812-1783-4976-B3A3-3B4B1ED71091/Derivates/A6E614D4-5937-4A26-BA4B-53197881F85E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
- 300 g di zucchero di canna
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di aceto balsamico
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Composta di cipolle rosse
2h
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10min
Sciroppo di fichi
1 Std. 30 Min
Confettura di cachi
55 Min
Confettura di fichi e mandorle
1h 35min
Confettura estiva
55 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 godz. 30 min
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 Std. 30 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di fichi
1 Std.