Confettura di cipolle di Tropea
TM5

Confettura di cipolle di Tropea

4.8 (170 ocen)

Składniki

  • 200 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 500 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
  • 300 g di zucchero di canna
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g di aceto balsamico

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
263 kJ / 63 kcal
Białko
0.2 g
Węglowodany
16.5 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy