Confettura di cipolle di Tropea

Confettura di cipolle di Tropea

4.7 187 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
3 vasetti

Składniki

  • di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
    200 g
  • di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
    500 g
  • di zucchero di canna
    300 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    30 g
  • di aceto balsamico (opcjonalnie)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 63 kcal / 263 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...