Confettura di cipolle di Tropea

Confettura di cipolle di Tropea

4.8 191 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
3 vasetti

Składniki

  • 200 g di mele sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 500 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
  • 300 g di zucchero di canna
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco
  • 50 g di aceto balsamico (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.2 g
Kalorie 263 kJ / 63 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...