Torta alle pesche

Torta alle pesche

4.3 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 fette

Składniki

  • di mandorle pelate
    80 g
  • di burro morbido, a pezzi + q.b.
    220 g
  • di zucchero
    200 g
  • di latte
    50 g
  • uova
    4
  • di farina tipo 00 + q.b.
    200 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
  • pesche in scatola tagliate a metà
    5
  • mandorle
    10
  • di zucchero a velo
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 420 kcal / 1757 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...