
Urządzenia i Akcesoria
Torta alle pesche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 fette
Składniki
-
di mandorle pelate80 g
-
di burro morbido, a pezzi + q.b.220 g
-
di zucchero200 g
-
di latte50 g
-
uova4
-
di farina tipo 00 + q.b.200 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
pesche in scatola tagliate a metà5
-
mandorle10
-
di zucchero a velo2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
420 kcal /
1757 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
41.3 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buon compleanno
10 Przepisów
Włochy
Włochy