Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di riso originario
- 40 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 2 uova
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 10 - 15 di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min