Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di riso originario
- 40 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 2 uova
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 10 - 15 di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2óra 50p
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min